Tölts fel sztorikat Te is!

Tölts fel sztorikat Te is!


Szia kedves Olvasó!

Ez a magazin sztorikról szól. Akár a Te sztoridról is...

Rendszerünknek több magazinja van, a NAPI 1 STORY egyike ezeknek. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak! Ennek elősegítése érdekében rendszeresen jelentkezünk új sztorikkal, érdekességekkel, szomorú és vidám írásokkal. Így érdemes időnként visszatérned, ha olvasgatni szeretnél.


Milyen témákat foglal magában a Napi1Story?        

Úgy állítottuk össze a magazint, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát. Van, akit az állatok királysága érdekel, míg mások inkább az emberi sorsokra kíváncsiak. Van, aki szeret visszatekinteni a múlt eseményeire, hogy kiderüljön számára, mennyivel könnyebb most az életünk, esetleg mik azok az események, amiket jó lett volna megélni. Van olyan személy is, akinek szüksége van a motivációkra. Vagy aki imád sztárokról érdekességeket, pletykákat olvasgatni. Éppen ezért úgy rendeztünk mindent, hogy senki ne maradjon számára izgalmas történetek és témák nélkül.

 

Hogyan épül fel a Napi1Story oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:


1. Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok-sok történetet olvashatsz, és írhatsz, hiszen akár Te is lehetsz az egyik történetmesélőnk. Magazinunkba bárki tölthet fel saját írást, cikket. Mivel ez egyetlen témát tárgyaló magazin, ezért sztorikat várunk, de igyekeztünk úgy összeállítani a menüpontokat, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Ha Te mégsem találod, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk.

2. ApróHirdető részEz a modul a Napi 1 Story közösségének számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.

 

Ne csak olvass, töltsd fel Te is az írásaidat!

Csatlakozz szerkesztő-cikkíró csapatunkhoz, közösségünkhöz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a facebookon. Mivel napjainkban ez már életünk része, ezért számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a tevékenységekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.

 

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: Kattints IDE!

2. lépés: Töltsd ki a kért adatokat: név, jelszó, email cím. Domain névhez válaszd ki a Neked tetszőt. Például erika (így, kisbetűvel írd, ne használj ékezeteket, például Ágota esetén ezt írd be: agota).

3. lépés: Pipáld ki a két négyzetet!

4. lépés: Nyomj rá az Igénylés gombra!

5. lépés: Kapsz majd egy levelet, ahol meg kell erősítened az Igénylést. Nézd meg a Spam, Promóciók mappákat is, mert sokszor oda érkeznek a levelek, főként gmail-es postafiók esetén.

6. lépés: Várd meg, míg aktiválják a magazinodat. 

7. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez. A részletesebb, lépésről-lépésre szerkesztési útmutatót egy külön oldalon állítottuk össze, ITT találod.

 

Mint ahogy az elején említettük, ez a magazin sztorikról szól. Akár a Te sztoridról is.

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!


Napi 1 Story csapata

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

....