Világsztárok, akik kedvesek

Világsztárok, akik kedvesek


Azt szokták mondani, hogy jobb, ha soha ne találkozol a hőseiddel, de szerintem minden attól függ, ki a te hősöd. Míg egyes ismert emberek csalódást okoznak rajongóiknak lekezelő, durva viselkedésükkel, addig mások kedvességükkel elvarázsolják a hétköznapi embert. A hírességek szakértője, Mike Sington, aki hollywoodi pályafutása során több száz világsztárral találkozott, a Bored Panda-nak elmondta, hogy túlnyomó többségük kedves és barátságos volt.

Mostani írásomban olyan hétköznapi emberek meséltek történeteket, akik kellemes élményekkel gazdagodtak 1-1 ismert emberrel való találkozás után. Noha nyilvánvaló, hogy ez a viselkedés lenne a normális...

Olyan hírességek következnek, akik meglepték az embereket azzal, hogy milyen barátságosak és "normálisak". Rajongóik "kibeszélték" a sztárokat.

 

 

1. Daniel Radcliffe

A varázslófiúval a történet mesélője egy rendezvényen találkozott, és az egykori Harry Potter szó szerint elvarázsolta rajongóját. "Daniel Radcliffe-nek szolgáltam fel az édességet, amikor megbotlottam benne –, ami valószínűleg annak tudható be, hogy neki kellett felszolgálnom. Daniel azonnal felállt és bocsánatot kért. Nagyon édes volt, megkérdezte, hogy jól vagyok-e.

 

 

 

2. Will Smith

"Pár éve egy privát rendezvényen dolgoztam. Will Smith minden alkalmazottnak köszönetet mondott, amikor megérkezett, és távozás előtt is. Jó modora volt, vidám volt és viccelődött a személyzettel.”

 

 

 

A Hollywood-i Mike elmondta továbbá azt is, hogy a hírességek tudják, hogy rajongóik kissé idegesek lehetnek a velük való találkozás miatt, ezért erőfeszítéseket tesznek azért, hogy kedvesek legyenek velük. „Ne féljen megismerkedni egy hírességgel! A többség okos üzletember, és rájön, hogy azok a rajongók, akik tévéműsoraikat nézik, zenéjüket hallgatják, és jegyeket vásárolnak filmjeikre és koncertjeikre, fizetik a fizetésüket. Kedvesek akarnak lenni veled!” – a szakértő elárulta, hogy ez bármely sztár érdeke. Mike évtizedekig tartó tapasztalatai alapján arra a következtetésre jutott, hogy "minél nagyobb a híresség, annál kedvesebb”.

 

3. Barack Obama

"Micsoda hihetetlen ember!” – kiáltott fel a sztori mesélője, aki többször is találkozott Barack Obamával. Sőt! Amerika egykori elnöke a harmadik alkalommal emlékezett is rá.

 

 

 

4. Robin Williams

"Anyám egyszer észrevette Robin Williams-t, odament hozzá, és megkérdezte, készíthetnek-e egy fényképet. Nem vette észre, hogy a sztár éppen valami feladat közepén volt, a Make A Wish alapítvánnyal közösen, ezért várt, amíg 20-30 perc múlva végeztek. De aztán sokan megrohanták a színészt, egy csomó gyerek és ember közös fényképet akart vele. Ő elmondta munkatársainak, hogy az a hölgy fényképet akart vele korábban és meggyőződött arról, hogy ez teljesült-e. Anya el volt ragadtatva. Olyan szerény, kedves ember volt.”

 

 

 

Mike, a szakértő arról is beszélt, hogy csak az újabb, feltörekvő sztárokkal akadhatnak a rajongóknak problémáik, ők időnként úgy gondolják, hogy túl jók ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek velünk. De amint megértik, ha hosszú sikeres pályafutásra vágynak, akkor nem ártana a gondolkodásukon is változtatni, akkor tudatosul bennük, hogy nem is olyan nehéz kedvesnek lenni. Mike szerint egy hírességnek tisztában kell lennie azzal, hogy mindig a nyilvánosság előtt van, akkor is, ha azt gondolják, hogy nem. Hiszen manapság mindenki okostelefonnal jár, kamerával a zsebében. Így még inkább ki vannak téve a kíváncsi tekinteteknek és ezért nem árt normálisan viselkedniük. "Minden, amit a nyilvánosság előtt csinálnak, rögzíthető” – mondta.

 

5. Jeff Goldblum

A sztárral egy rajongója egy filmforgatáson találkozott. "Nem hiszem, hogy bárki meglepődne azon, hogy Jeff Goldblum kedves, de igazolni tudom. Statiszta voltam egy filmben. Amikor a helyszínre érkezett, akkor a stáb egyik tagja kiabálni kezdett velünk, hogy ne zavarjuk, és ne kérjünk tőle autogramot, (amit egyébként senki nem is kért). A színész biztosan hallotta, mert megfordult és odajött beszélgetni velünk.”

 

 

 

6. Jim Carrey

"11 éves voltam, amikor egy partin találkoztam vele, ahol a szüleimmel vettünk részt. Nem bírtam abbahagyni azt, hogy ne bámuljam. A színész, amikor észrevette, hogy folyamatosan őt nézem, akkor maszk arckifejezést öltött magára és engem bámult. Valóban vicces figura, és valószínűleg a legtisztább szívű ember.

 

 

 

7. Lady Gaga

"Apám egy New York-i étteremben találkozott Lady Gagával, és elmondta, hogy ő az egyik legőszintébb emberi lény, akivel valaha is találkozott. Varázslatosnak nevezte, és rajongója lett ezután.”

 

 

 

"Keanu Reeves, Jim Carrey, Tom Hanks és mások a Föld bolygójának legszimpatikusabb, legkedvesebb emberi lényeként híresek” – folytatja a szakértő. – "Vannak azonban szintén nagyon kedves hírességek is, akik nem feltétlenül jutnak az ember eszébe elsőként, ha barátságos sztárokat kell megnevezni. Ebbe a kategóriába sorolható például Emma Stone, aki jótékonysági munkásságának nagy részét annak szenteli, hogy felhívja a figyelmet a végzetes betegségekkel kapcsolatos tudatosságra. Ennek oka, hogy Emma maga is asztmában szenved, míg anyjánál mellrákot diagnosztizáltak. A színésznő számára tehát nagyon fontos az egészség és a betegségek elleni küzdelem.”

A színésznőn kívül más példákat is említett a szakértő. "Taylor Swift egyes koncertjeinek bevételeit az oktatás támogatásától kezdve a katasztrófa-elhárításig ajánlja fel. Emellett a feminizmus meggyőződéses támogatója is. Steve Buscemi, akiről valószínűleg senki nem gondolná, hogy arany szíve van, mert gazember szerepeiről ismert, 5 napot töltött tűzoltókkal és ő maga is embereket húzott ki a romokból és segített a sérülteken a szeptember 11-i New York-i támadások után. Igazi hős, ha valaha is láttunk ilyet.”

 

8. Steve Irwin

Az egykori krokodilvadász is rendkívül barátságosan viselkedett fiatal rajongójával. "Egy hotelben a liftben találkoztam vele, miután úsztam a medencében, így csuromvizes voltam. Még csak 11 éves voltam, és megilletődtem, hogy egy liftben vagyok Steve Irwinnal. Rögtön beszélgetést kezdeményezett velem, megkérdezte, hogy hívnak, honnan származom, és hogy voltak-e krokodilok a medencében, és ha esetleg látok ilyeneket a szállodában, akkor menjek őt megkeresni. Ezután beszélgetni kezdett a szálloda dolgozójával, aki velünk volt a liftben, és egész idő alatt Steve-t bámulta. Ez a vele való találkozás még mindig boldoggá tesz, amikor csak eszembe jut.”

 

 

 

9. Hugh Jackman

"Egy barátom elment az X-Men Origins Wolverine premierjére, és a színház mellett táboroztak. Amikor felébredt, azt mondták neki, hogy Hugh Jackman mindenkinek reggelit vásárolt. Ez egy kis reggeli szendvics és egy narancslé volt, és összesen 100 embernek kedveskedett a színész.”

 

 

 

10. Jason Momoa

Jason Momoa is profin kezeli a rajongókat, akiket természetes viselkedésével nyűgöz le általában. "Egy ajándék a közelében lenni” – fogalmazták meg többen. "Természetes és szereti a munkáját. Azt akarja, hogy rajongói ugyanolyan jól érezzék magukat, mint ő.”

 

 

 

11. Hugh Laurie

"Miután személyesen találkoztam Hugh Laurie-val, bátran kijelenthetem, hogy ő az egyik legkedvesebb és legszerényebb híresség a világon. Nemcsak annak örül, ha beszélgethet a rajongóival, hanem ráadásként még barátként is kezeli őket. Elképesztő pontossággal emlékszik a nevekre és a személyes adatokra, és minden beszélgetésnél úgy tűnik, mintha egy korábbról folytatódó párbeszéd lenne. Ő egy igazán nagyszerű ember.”

 

 

 

12. Hobbitok

"Akkor, amikor a Gyűrűk urát forgatták, az összes hobbit, név szerint: Elijah Wood (Frodo Baggins), Sean Astin (Samwise Gamgee), Billy Boyd (Peregrin Took) és Dominic Monaghan (Meriadoc Brandybuck) bejött anyukám videotékájába, hogy kivegyék az összes Peter Jacksons filmet. Nagyon izgatottak voltak a filmmaraton nézése miatt, szuper cukik voltak.”

 

 

 

13. Kiefer Sutherland

A sztárról egy nagyon kedves és személyes történetet mesélt el a rajongója. "Feleségemmel úgy terveztük, hogy másnap, szombat este megnézzük őt a koncertjén. (A jegyek ingyenesek voltak, de sorban kellett állni, hogy megkapd őket.) Véletlenül futottam össze vele a koncertet megelőző estén. A fiam csapos volt, és bejöttem meglátogatni őt, amikor azzal fogadott:  Hé apa, van valaki, akivel szeretném, ha találkoznál ... Így mutatott be Kiefer Sutherland-nek. Az volt az első, ami eszembe jutott: Ó, istenem, annyira szerettünk téged az Elveszett fiúkban, és ha hiszed, ha nem, a feleségemmel jövünk megnézni a bandád szombaton! Ő erre azt válaszolta: A legtöbb embernek fogalma sincs a zenémről ... Hihetetlen, hogy ti jöttök! Ez olyan fantasztikus ...Igen, el volt ragadtatva .... Szóval felhívtam a feleségemet, hogy jöjjön azonnal, és találkozzon Kieferrel. De ez hosszú történet. Még csak annyit: a koncert alatt felszólította a feleségemet és engem, hogy álljunk fel ... aztán egy szerelmes dalt adott elő nekünk.”

 

 

 

14. Dwayne Johnson

"Anyám és nővérem akkor találkoztak a Sziklával, amikor még birkózó volt. Repülőgépen utaztak rengeteg csomaggal, így nagyon nehéz volt leszállniuk, feltartották a sort. Ez a hatalmas srác felajánlotta, hogy visz néhány dolgot, és boldogan elfogadták a segítséget. Segített nekik leszállni a gépről, és elindultak. Ez után az emberek folyamatosan odamentek hozzájuk, hogy megkérdezzék, honnan ismerik a Sziklát, és nagyon össze voltak zavarva egészen addig, amíg valaki el nem mondta nekik, hogy ki ő.”

 

 

 

15. Anne Hathaway

A szépséges színésznőről egy fellépése után árulták el a titkot. "A kulisszák mögött vártuk, hogy a színpadra hívása megtörténjen. Elmondta, hogy ő milyen balfék, kétballábas, és viccelődtünk egy kicsit. Aztán amikor a színpadra szólították, megbotlott a lépcsőn felfelé menet, felém fordult, és mindketten nevetni kezdtünk. Igazán kedves ember. Örülök, hogy megismerhettem.”

 

 

 

 

Forrás:

boredpanda.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

....