A Magazinról

Köszönjük szépen, hogy érdeklődsz a Napi1Story iránt. Kérjük, szánj ránk néhány percet, amíg röviden bemutatjuk magazinunkat.


 

Miféle oldal ez és mi a célja?

Ez egy sztorikról szóló magazin.

Úgy állítottuk össze a magazint, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát. Van, akit az állatok királysága érdekel, míg mások inkább az emberi sorsokra kíváncsiak. Van, aki szeret visszatekinteni a múlt eseményeire, hogy kiderüljön számára, mennyivel könnyebb most az életünk, esetleg mik azok az események, amiket jó lett volna megélni. Van olyan személy is, akinek szüksége van a motivációkra. Vagy aki imád sztárokról érdekességeket, pletykákat olvasgatni. Éppen ezért úgy rendeztünk mindent, hogy senki ne maradjon számára izgalmas történetek és témák nélkül.

Vidám és szomorú írásokat egyaránt írunk és olvasunk, megismerünk különleges állatokat, érdekes emberi sorsokat, együtt sírunk-nevetünk társainkkal, miközben egy csomó érdekes történetet szedünk elő a régmúltból is. Hogyan épül fel a Napi1Story oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

 

1. ApróHirdető rész: Ez a modul egy országos Apróhirdető portál, amelyen minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jut el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.


2. Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok-sok történetet olvashatsz, és írhatsz, hiszen akár Te is lehetsz az egyik történetmesélőnk. Magazinunkba bárki tölthet fel saját írást, cikket, erről lejjebb majd részletesebben is olvashatsz. Mivel ez egyetlen témát tárgyaló magazin, ezért sztorikat várunk, de igyekeztünk úgy összeállítani a menüpontokat, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Ha Te mégsem találod, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk.Kiknek szól ez az oldal?

Mindenkinek, aki érdeklődő. Akit érdekelnek emberi sorsok, szeretnek a történelemről érdekes írásokat olvasni, akik nemcsak a pletykákra, de az igazságokra is kíváncsiak. Akik szeretnek olvasni, írni. 

 

 

Milyen gyakran kerül fel a magazinra új cikk?

Mivel a magazin írásait nem egyetlen ember tölti fel, ezért ezt nem tudjuk előre megjósolni. Hiszen van, aki mindennap ír egy új cikket, míg van, aki havonta csak egy történettel jelentkezik. De mindenki írása felkerül a központi oldalra, így reményeink szerint rendszeresen jelenünk meg új sztorikkal.Csatlakozz szerkesztő-csapatunkhoz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a Facebook-on. Ez roppant érdekes tevékenység, és mivel napjainkban életünk része, ezért már számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a lehetőségekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont idővel magazinoddal pénzt is kereshetsz. Bármely .napi1story.hu oldalon kérhetsz egy ingyenes magazint, ha a Bejelentkezés gombra kattintasz, és legalulra görgetsz, ahol azonnal meg is igényelheted a saját magazinodat.

                

Mint ahogy az elején említettük, ez a magazin sztorikról szól. Akár a Te sztoridról is.

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!


Napi 1 Story csapata

 

....